Електрическата четка за зъби SOOCAS X3U е най-новото устройство за хигиена на устната кухина. Иновативни приставки и мощен двигател поддържат зъбите ви здрави и бели. Само след 4 седмици зъбите ви ще бъдат значително по-бели!


Германски и японски експерти Lianhe са разработили изцяло нов мотор, който може да вибрира с 39 600 пъти в минута, което ефективно премахва плаката от повърхността на зъбите и почиства междузъбното пространство. А оптимизираният звук на вибриране значително намали нивото на шума.

Четката има водоустойчив клас IPX7. Четката може да се измие напълно,  максимално защитена е от проникване на влага.


Функции


SOOCAS X3U има 4 основни режима за миене на зъбите. Стандартна рутина за ежедневно поддържане и премахване на плаки. Нежен режим на почистване за чувствителни зъби и венци, както и по време на лечение на възпаление. Режим за начинаещи за адаптиране на нови потребители, които за първи път използват електрическата четка. Избелващият режим в комбинация със специална приставка ефективно полира зъбите и ги прави по-бели.

Вградените интелигентни функции ви помагат да миете зъбите си правилно за поне две минути и да покриете цялата си уста. Таймерът Quadpacer е разбивка на цялата процедура на четкане на равни интервали от 30 секунди, така че можете да почистите равномерно всички сектори на устата. Тогава тази процедура ще бъде възможно най-ефективна.

Четката има функция „Памет“, която ще запомни режима на последното ви почистване и няма да е необходимо да регулирате четката преди всяка употреба. А свързването с приложението чрез Bluetooth ще ви позволи да проследявате резултатите в реално време.

При миене на зъбите косъмчетата не се деформират спрямо тялото на дюзата. Ефективността на почистване на зъбите е 360 °. На гърба на избелващата и мека четка има четка за език, можете да освежите дъха си, без да сменяте четката.


Избелваща четка. Дълбоко полиране, предназначено да премахне упоритите петна по зъбите, причинени от пушенето и пиенето. Използвайте 1-2 пъти седмично, за да изсветлите значително цвета на зъбите. Четка с меки косъмчета за чувствителни зъби и венци. Меките косъмчета на DuPont са подходящи за подути венци и болки в зъбите.

Електрическата четка за зъби SOOCAS X3U разполага с вградена 1000mA литиева батерия с интелигентна схема за зареждане. За пълното зареждане са необходими само 4 часа и това зареждане е достатъчно за 25 дни, като режимът на почистване е 2 пъти на ден по 2 минути. USB Type-C интерфейс за зареждане.

Спецификации

Марка на производителя SOOCAS

Производител Xiaomi

Цвят Бял

Синхронизация с вашия телефон Да

Капацитет на батерията 1000 mAh

Водоустойчив IPX7 (Защита срещу временно потапяне във вода)

Тип косъмчета DuPont

Максимална скорост (пулсации в минута) 39 600

На батерии Да

Гаранция 24 месеца

Размери (бруто) 25 × 10 × 8 см

Тип свръхзвук

Тегло 600 гр

GTIN 204509

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Четка за зъби Xiaomi Soocas X3U

  • Производител: Xiaomi Mi
  • Модел: Четка за зъби Xiaomi Soocas X3U
  • Наличност: 2-3 дена
  • 99.00лв.


Опции


Етикети: Четка за зъби Xiaomi Soocas X3U