Xiaomi Mi robot vacuum cleaner е умна прахосмукачка, която тихо ще изчисти дома Ви, докато Вие си почивате. Умните алгоритми и множеството сензори работят в тандем, за най-ефективна траектория и почистване.

Умната прахосмукачка на Xiaomi (Xiaomi Mi robot vacuum cleaner) е поредният уред на китайската компания, който се радва на голям успех сред потребителите.

Xiaomi Mi robot vacuum cleaner идва с отделна "базова станция" за зареждане, като имайте предвид, че ако батерията се изтощи по време на работа - тя сама ще се върне до базовата си станция, ще се дозареди и ще продължи работата си.

Като стана въпрос за батерия, Xiaomi Mi robot vacuum cleaner има 5200 mAh литиево-йонна батерия (14.4V / 74.88Wh), която осигурява до 2.5 часа (150 минути) непрекъсната работа. Имайте предвид, че 150 минути непрекъсната работа е наистина впечатляващ резултат, на фона на останалите предложения на пазара. Всъщност, Xiaomi определено държат на батериите във всичките си продукти... Спомнете си Redmi и Redmi Note смартфоните им.

А ако не си представяте колко точно е 150 минути непрекъсната работа - вероятно ще си представите помещение от 250 квадратни метра.

Xiaomi Mi robot vacuum cleaner разполага с умни алгоритни при чистене. На практика, умната прахосмукачка е претъпката със сензори. Има цели 12 сензора, които ще й помогнат да изчисти дома Ви - ултразвуков радарен сензор, сензор за сянка, жироскоп, акселерометър и други. Има и три специални процесора за изчисляване на алгоритъма за локализиране и картографиране на помощението, което почиства. Накрая, но не на последно място - има скоростомер и електронен компас.

Най-впечатляващ обаче е лазерният сензор за дистанция, който може да сканира хоризонтално всичко намиращо се около него (на 360 градуса). И го прави 1800 пъти в секунда. Има четири специални сензора, които ще предпазят Xiaomi Mi robot vacuum cleaner да падне на земята, в случай, че сте я поставили да почиства бюро или разполагате със стълбище в имота си.

Всичко това работи в тандем и умната прахосмукачка прави карта на помещението, което почиства и съответно избира най-ефикасната траектория. Според създателя и президент на Xiaomi, Xiaomi Mi robot vacuum cleaner "планира оптималния маршрут за почистване с минути напред".

Характеристики


ТипRobot Vacuum Cleaner
МоделMi Vacuum Robot
Смукателна мощност1800 Pa
ФилтърHEPA
Управление през мобилно приложение
Сканиране на помещението чрез лазер за оптимално почистване
Картографиране на помещения
Автоматично зареждане и продължаване на чистенето
Почистване по график
Сензори12 вида сензори
БатерияLi-ion 14.4V / 5200mAh
Автономна работадо 2.5 часа
WiFi
ЦвятWhite
ДругиИнтелигенттно планиране на маршрута, чрез лазерен сензор за дистанция, 3 режима на почистване, проследяване в реално време
Гаранция2 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner

  • Производител: Xiaomi Mi
  • Модел: Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner
  • Наличност: 2-3 дена
  • 569.00лв.


Подобни продукти

Xiaomi JIMMY JV51 Прахосмукачка

Xiaomi JIMMY JV51 Прахосмукачка

Вакуумната прахосмукачка Xiaomi Vacuum Cleaner Mop JIMMY JV51ще облекчи живота на домакините, б..

349.00лв. 399.00лв.

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner Ръчна прахосмукачка

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner Ръчна прахосмукачка

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner ръчната прахомсукачка е оборудвана с електромотор, който дост..

459.00лв.

Xiaomi RoboRock S50 Прахосмукачка - робот 2nd Generation

Xiaomi RoboRock S50 Прахосмукачка - робот 2nd Generation

Роботът прахосмукачка на Xiaomi - Роборок е изключително ефективен, прецизен, функционален и забавен..

795.00лв.

Xiaomi Roborock S6 Робот прахосмукачка

Xiaomi Roborock S6 Робот прахосмукачка

Roborock S60 умната прахосмукачка е по-бърза, по-тиха и по-ефективнаот предшественика си. Тя е домаш..

1,049.00лв. 1,299.00лв.

Етикети: Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner