Грижете се за въздуха във вашия дом, за да сте здрави!


Въздухът, който дишаме, е важен за нашето оцеляване. Овлажнителите на въздуха са чудесен начин да се преборим с настинката или да ви позволят да имате по-спокоен сън. Влажният въздух не само ще подобри Вашето благосъстояние, но и ще поддържа растенията ви по-здрави.


Овлажнител xiaomi Smartmi  е полезно устройство, което ще ви радва не само през горещия сезон, но и през зимата. През лятото въздухът в апартамента, както и навън, е твърде сух поради слънцето и топлината, а през зимата е сух поради използването на нагреватели. Овлажнителя помага да се поддържа въздухът в помещенията в оптимално състояние.

Сух въздух в помещенията
Вреда за здравето и работата

Сухият въздух в жилищните помещения изсушава лигавиците, увеличава изпаренията от повърхността на кожата и дори води до чести настинки, алергии и повишена умора. Използването на овлажнител подобрява съня, облекчава кашлицата и сухотата в носа и ви позволява да се отпуснете след тежък ден или да ободрите сутрин.
Поддържане на правилната влажност
Овлажнител за здравословна атмосфера

За да поддържа нормална влажност в помещенията, Smartmi овлажнителя изпарява средно около 240 ml вода на час. Това е достатъчно за влажност в помещението до 36 м2, за да отговаря на стандартите. Вътрешната повърхност на резервоара за вода има антибактериално покритие, което предотвратява развитието на вредни микроорганизми.
Автоматично изключване
Не се притеснявайте, ако изведнъж останете без вода


За да се предотврати работа на празен ход, устройството е оборудвано с функция за контрол на количеството вода. Така че, ако в контейнера няма вода или премахнете капака на овлажнителя, той автоматично се изключва.
Удобен дизайн
Просто и надеждно устройство


Овлажнителят има прост, но ефективен дизайн - той е оборудван с два вентилатора, единият от които издухва въздуха навътре, а другият изтласква въздуха, овлажнен от пиезоелектричен резонатор, навън. В този случай не е необходимо да разглобявате устройството, за да добавяте вода - сега това може да стане чрез решетката на изпарителя.
Много тиха работа
Няма да се събуждате през нощта, няма да ви пречи през деня

Овлажнителя Xiaomi Smartmi има ниско ниво на шум от 34 dB. Той няма да ви събужда през нощта и няма да ви безпокои през деня.
Управление през смартфона
Лесен и удобен достъп от всяка точка на света


Овлажнителя Smartmi може да се свърже с вашия смартфон чрез Wi-Fi (2,4 GHz) и да предава информация за нивото на влажност в апартамента или пълнотата на резервоара. Освен това можете дори да включвате и изключвате устройството от разстояние.

Безплатен Трик !


Можете да добавите аромат във вашия пречиствател който освен,че ще овлажни въздуха ще донесе и приятен полъх на вашия любим сезонен аромат! Ако добавяте чисти етерични масала можете да подобрите многократно дихателните функции .


Марка: Xiaomi SmartMi
Модел: CJXJSQ02ZM
Обем на резервоара: 4 л
Консумация на вода: 240 ml / час
Мощност: 35W
Номинална честота: 50Hz
Свързване със смартфон: Wi-Fi iEEE 802.11 b / g / n 2,4 GHz
Площ на стаята, m²: до 36
Ниво на шум: 34 dB
Допълнителна функционалност: настройка на яркостта на подсветката на дисплея,
автоматично изключване,
превключваемо звуково известие,
антибактериално покритие на резервоара
Работа в мрежата: 220 V
Размери: 240 х 240 х 363 мм
Тегло: 4,3 кг
Бял цвятНапишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Xiaomi Smartmi Pure Air Humidifier 2 Овлажнител за въздух

  • Производител: Xiaomi Mi
  • Модел: Xiaomi Smartmi Pure Air Humidifier 2 Овлажнител за въздух
  • Наличност: 2-3 дена
  • 189.00лв.


Етикети: Xiaomi Smartmi Pure Air Humidifier 2 Овлажнител за въздух