Ние свикваме с новите технологии доста бързо и след това започваме да приемате повечето от тези удобства за даденост. Например, кога за последен път включихте вашия Xiaomi Mi Air Purifier, казвайки: "Уау! Аз ще дишам чист въздух! Това е невероятно! Трябва да направя публикация във Facebook или Instagram за това". Вероятно никога.


Понякога е тъжно да осъзнаваме, че прекарваме живота си с помощта на изключителни технологии, без да признаваме каква голяма разлика всъщност правят те, и по-специално Mi Air Purifier. 

Миризмите и космите на домашни любимци причиняват алергии, които могат да доведат до посещение в болницата; плесенните спори, които се развиват във влажните зони на вашата къща, като бани и мокри помещения, могат да причинят белодробни инфекции; праховите акари, които се размножават в дома ви причиняват алергии; някои от миризмите при готвене, от които е трудно да се отървете, могат да бъдат много неприятни и да затруднят дишането; вдишването на цигарен дим може да причини рак на белите дробове и при непушачи и т.н.


Новият антибактериален филтър за Mi Air Purifier е създаден, за да бъдат премахнати тези лоши алергени от дома ви и да ви предпази от заболяване. Филтрирането обаче не е единствената му функция. Той също така работи като стерилизатор и дезинфекцира въздуха от бактерии и миризми. Използването на този антибактериален филтър е особено важно през пролетта или през лятото, когато бактериите се размножават на особено вредно ниво.


За да потвърди високото качество и ефективността на новия филтър, Xiaomi проведе медицински експеримент. Резултатите от този експеримент са удивителни: използването на филтъра потиска растежа на бактериите с 99,99%! Ето това се казва истинско пречистване на въздуха!


Mi Air Purifiers комбинира технологии за почистване и стерилизация на въздуха, които ще ви помогнат да кажете сбогом на алергии, замърсители и бактерии и да се насладите на наистина чист въздух!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Филтър за Xiaomi Air Purifier - Антибактериален

  • Производител: Xiaomi Mi
  • Модел: Филтър за Xiaomi Air Purifier - Антибактериален
  • Наличност: 2-3 дена
  • 65.00лв.


Подобни продукти

Xiaomi Mi Air Purifier 3H Въздухопречиствател

Xiaomi Mi Air Purifier 3H Въздухопречиствател

Πo-eфeĸтивeн Oбopyдвaн зa eлиминиpaнe нa 99,97% oт чacтицитe c paзмep caмo 0,3 миĸpoнa.Πo-мoщeн..

299.00лв.

Xiaomi Mi Air Purifier 2H Въздухопречиствател

Xiaomi Mi Air Purifier 2H Въздухопречиствател

 Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 2H.Филтърна машина за пречистване на въздух..

235.00лв.

XIAOMI MI AIR PURIFIER PRO

XIAOMI MI AIR PURIFIER PRO

Mi Air Purifier Pro е кулминацията на цялата предишна технология за пречистване на въздуха на Xiaomi..

419.00лв. 469.00лв.

Етикети: Филтър за Xiaomi Air Purifier - Антибактериален